lørdag 28. mai 2011

Barselgåve, bleiekake

Barselgåve til mi fantastiske venninde Sissel som fekk ein hærleg gut 14.mai. Spente var vi på kva det blei, så kaka fekk eit hint av alle mogelege fargar. Kunne jo ikkje gamble på fargen.

Laga skal representere jord og himmel. Bomull er brukt som skyer om himmel. Bak blomstrane er det grønt silkepapir, medan det bak himmelen er blått silkepapir. Alle blomstrane er heimelaga og har brukt ulike teknikkar.

014015

På blomstrane er det brukt både serviett teknikk med serviett, vatn og farge, heimelaga roser og uttrykte blomar. 016023

Husa er fargelagt med promarkers tusjar.

017018019020021022

Og sidan eg alltid har hatt ei kjensle av at det skulle bli ein gut, passa det ekstra godt at eg hadde plassert ein blå blomst på sløyfa til bamsen.

Kaka falt i smak hos dei nye foreldrene som fekk kaka på sjukehuset innpakka i cellofan. Far måtte hjelpe til med henting av kaka og blei imponert. Mor måtte ta ein ekstra runde rundt kaka og lurte på korleis eg hadde klart å holdt deg skjult for ho. 

Rødt hjerteRødt hjerteRødt hjerteRødt hjerteRødt hjerte

Karianne

5 kommentarer:

Lill S. sa...

Et helt utrolig vakkert eventyr av en bleiekake:) Så flott med alle blomstene:)
Ha en fin helg:)
Klem Lill

Linda sa...

Så lekker!!! Trod det er den fineste bleiekaka jeg har sett :)
Så flott at det ikke bare var typisk blått eller rosa, kjempestilig!
Ønsker deg ei fin helg, klem

Camilla sa...

Denne var skikkelig stilig, et ordentlig kunstverk!:) Utrolig flott pyntet og dekorert, og herlig med alle blomstene. Ha en fin lørdag!
Klem Camilla:)

Grethe sa...

En kjempelekker bleiekake!!!
Så mange flotte detaljer, og jeg er SÅÅÅ imponert over alle de hjemmelagde blomstene!

Annfrid sa...

Hei! Kjempeimponert over alt det fine du lager! :) Åsså lurer jeg på hvor man får tak i sånt slott-stempel (det med blått tak). Har ikke sett det før noen plass...
Og selger du digitale stempel, f.eks Magnolia? ;)
Ha en fin dag videre!:) -Annfrid-