fredag 13. januar 2012

"Sigurd"

Endelig har eg fått scrappa bilda av den utrolig skjønne Sigurd som kom til verda i mai i fjor. Eg var så heldig å få besøke dei på sjukehuset og tok da desse bilda av Sigurd. 
 Materialliste:
Ark: My mind`s eye, Tim Holtz og bazzill.
Pynt: Diverse blonder frå skuffa mi, metallpynt frå korthobby.no, blomster frå woc og magnolia. Sommerfuglen er ein dies frå Magnolia. 
Anna: Mønsteret på bazzill arket er laga med gesso tilsett ulike distress ink nyansar. Fargen er mala på arket med ei fyrstikk. Har også spraya med "heimelaga" blå spray over gessoen.
Sommerfuglen har blitt farga med broken china og faded jeans (som alltid distress ink), i kantane har eg lagt eit tynt lag med stickles. Metall pynten har blitt fargelagt med gesso før eg har gått over med broken china i kantane. Bilda har blitt pussa ned i kantane og fekk difor ein kvit kant rundt seg. Thickersane har først blitt spraya med blåfarge for så å få litt ekstra blåfarge i overkant. 

Detaljbilde: 

Denne Loen blei laga med Thats just so cute si fargeutfordring i hovudet. Ein skulle la seg inspirere av eit bilde som besto av fargane kvit og blå. 

Ønskjer dykk alle ei fantastisk helg. 

6 kommentarer:

unni's scrappeboble sa...

Ååååååå så nyyyydelig denne var, flott teknikk du har brukt her :)

pia iris sa...

ååååå så herlig denne var, og gutten og selvfølgelig.
digger malinga du har brukt her.
flott oppsett og nydelig pyntet.
takk for ditt bidrag. klem pia

Linda sa...

Så fin nyfødt LO! Likte hvordan du har stemplet maling med bølgepapp, og klyngene med blomster. Nærbilde av den lille baby hånden er jo også kjempe søtt :)

Takk for at du ble med på utfordringen vår

GryA sa...

Nydelig Lo av en liten vidunderlig gutt! Likte oppsettet ditt og den er nydelig pyntet.

Hyggelig at du deltar hos oss! Tusen takk!

Stine sa...

Så herlig side, denne var virkelig lekker!! Digger oppsettet ditt og malingen du har brukt! Og herlig pynt til de nydelige bildene!

Tusen takk for herlig bidrag til utfordringen vår hos That's just so cute!

Klem Stine!

F.T sa...

Lovely embossing.

Plastic Card Printing
Plastic Card