søndag 23. august 2009

Bryllupsalbum

Eit av mine største prosjekt til dags dato.
oppdrag: lage bryllupsalbum på bestilling til søskenbarnet til typen til ei venninde av meg. :)
Albumet skulle være ei gave fra mora til bruda til brudeparet så dei kunne ikkje være med i planlegginga av det. så da har eg leika meg litt med diverse fargar og pynt. lagde nok sikkert ikkje nok boksar å skrive på men får håpe det blei bra nok. :)


Framsida på albumet: ville ha det enkelt slik at bryllupsdatoen kom klart fram, med litt pynt og med eit stort bilete av brudeparet. Overskrifta er på engelsk sidan det er morsmålet til brudgommen, blei mykje tid forran ordboka. :)

Vigselen: det viktige for meg her var å få med klokkeslettet for det første kysset og dei to språka.

Vigselsattest: eit tips eg plukka opp i frå bryllupsalbumet til søskenbarnet mitt. :) syns det var utrolig lurt så da måtte eg prøve meg på det eg og. :) lagde ein konvolutt, knaut band rundt den og pynta den.

Bare digger desse froskane så dei måtte komme med.
Desse to blei veldi enkle og med lite pynt og fargar slik som dei andre har, tykte Bilda var det viktigaste og prøvde å holde det enkelt.
Kasting av bukett: Her er det mykje bilder og lite plass til pynt, gjekk mest i jordfargar sidan det var ute og det var buketten som skulle kastast. fargane på blomane skal gjenspegle fargane i buketten.Ei utrolig kjekk utfordring og eg håpar at brudeparet blei fornøgd med gava. :)

Albumet blei lagt i ei eske som så blei pakka inn i kvit tapet og snurra rundt med gull og kvitt band som blei strimla og snurra. :)
glømte å ta bilde av det desverre.

Ingen kommentarer: