lørdag 20. november 2010

Dekorert sjokolade eske

Endelig kan eg fortelle hemmeligheten min. :D Eg har blitt ein av dei utvalgte til å være DT for Scrappekammeret. Syns det er ein stor ære å få være ein del av desse flotte damene. Gledar meg veldig til å ta til på nye utfordringar og eventyr. Kjempe spennande. :D
Dette er mitt første prosjekt for Scrappekammeret , utfordringa er “ventetid”. Og kva passer vel betre til venting enn sjokolade?? Ta turen innom Scrappekammeret og sjå kva dei andre DT har laga til utfordringa. :)
Motivet er Henry the mouse fra Whiff of joy. Teksten er printa ut frå pc. Snøfnugga er ein puch frå Martha Stewart og blomstrane er frå Wild Orchid crafts. Lurte lenge på kva eg skulle bruke dette arket til, da eg syns det er heilt nydeleg. Nesten synd å ha noke over det da det var så fint, men måtte jo ha litt ekstra på det. 001002003004005 
Bli med på utfordring nr. 19, da vel. Innleveringsfrist er 5.desember.

5 kommentarer:

Yvonne sa...

Det er en herlig eske du har laget her Karianne! Velkommen så masse til Scrappekammeret, jeg gleder meg til å se hva du vil lage fremover :)
Ha en flott kveld!
Klem

Gry-Beate sa...

Gratulere så masse med DT plassen!!
Nydelig denne esken, og snøfnuggpunchen er jo bare så lekker!!

;0)Gry-Beate

pia iris sa...

gratulerer med DT-plassen, der får de en flott medarbeider for du lager masse flott.
et nydelig kort dette her og. et sjokoladekort. :0)
heldig den som får dette.
lekkert med alle snøfnugga, og herlig sammen med roser.
ha en flott søndag. klem pia

Monica sa...

Kjempefin! Heilt utrulig flotte dissa sjokoladeøskene du laga. heldige scrappekammeret som har fått med seg deg, det sei eg berre! Flinkis:)

Marianne (Sakkalo) sa...

Kortet er nydelig - jeg digger Henry!
Grattis som DT-medlem - det er deg vel unt!
♥ Marianne