mandag 18. oktober 2010

Kake kunst utstilling

♥Kake kunst utstilling♥
I helga var eg, min gode venninde Sissel og hennar  kakeelskende søster Bente på kake kunst utstilling i Nordhordalandshallen i Knarvik.  Dette var ei svært ny utstilling som kanskje ikkje alle kakeelskere hadde fått med seg. Skulle gjerne ha sett enda fleire flotte kaker som tok pusten av meg. men det var verkeleg mange flotte kaker der. :) Her kjem bileter av nokre av kakene som var utstilt. :) 


 Måtte jo berre ha eit nærbilde av denna hærlege giraffen. :D


 En skikkelig yois frosk., :D
 Ei nydeleg rosa kake, med folder og perleband. Nydeleg.
 Dei sovane sauene. syns den var skikkelig hærleg.


 Syns dette overflødighetshornet berre va heilt nydeleg. Med heilt fantastiske små sjokolade sommerfugla. <3 Også lego sjokoladekaka eg kjøpe meg til kaffeselskap og middag hos pappa m/fam. Og det var jo kjempelurt av meg sidan vi var mange til middag, kaka gjekk med og sjokoladefigurane var vekk før vi klarte å sei sjokolade. mmmmm. <3 <3
 Er dei ikkje hærlege?? ?

Har du vore på kake utstilling? 
Kva er di favoritt kake?? 

Klemmer frå
 
♥ Tusen takk for at du er innom bloggen min, 
i morgon kjem det eit lite prosjekt som eg har jobba med i helga. Håper på å sjå deg da.  ♥

2 kommentarer:

Elisabeth Ingeborg sa...

Eg seier berre! FY SØREN FOR NOKRE KAKER!!! Heilt fantastisk fine, og for nokre talent som har laga dei!!!
Ang. signatur... Er live writer som gjer det vanskeleg for meg, eg klarer knapt å blogge utan dette fantastiske programmet. Einaste minuset er det med signaturen, MEN... Live Writer er så genialt at det veg opp for det vesle minuset :)

Monica sa...

WOW! Så mange nydelige kake:D der skulle eg og gjerne vore. Men skal tru om dei smaka godt? Ser dei som blir laga på f.eks. cake boss, dei ser ikkje veldig gode ut:P Men på sånne utstillingar e d sikkert mest utenpå som telle. Tippa d va kjekt å gå rundt å sjå:)