torsdag 10. juni 2010

Ferdi utdanna

Eg kan ikkje tru det. Eg e ferdi utdanna. de e heilt utrolig at 3 års bachelorstudie e ferdig og med muntleg eksamen i dag blei eg ferdig utdanna. Har ikkje heilt gått opp for meg at eg ikkje skal på skulen igjen, eg e ikkje student lenger og frå og med neste veke er eg utøvande sosionom i arbeid. Ufattelig at eg e ferdig utdanna som 21 åring, de hadde eg virkelig ikkje trudd for 6 år sidan. Rart å tenke på at for 3 år sidan var eg akkurat ferdig med russetida og var på vei til å bli ferdig med vidaregåande. Ken hadde trudd at eg skulle ta det veivalge eg tok. Kjennes ut som de va i går eg dukka opp på skulen, heilt aleine og ikkje kjente ei sjel av dei som va rundt meg. De va utrolig spennande og skummelt på same tid, men for ein opplevelse det har vært.

Leiligheta e eit alvorleg KAOS, alt e i eske og søppelsekka og de e frykteli trist og stusselig. Tar for meg eit rom av gongen for å tømme det for ting, i morga kjem hengaren og vi skal flytte. Prøve å sjå det positive i det trass i kaos og utrolig masse arbeid som gjenstår og tenke på at eg har eit fantastisk halvår framfor meg. Glede meg veldig til å flytte, treffe nye mennesker, være i arbeid og prøve ut bylivet. :)

bildet er lånt frå Donald.no
Kan virkelig ikkje fatte at eg e utdanna sosionom. :D

3 kommentarer:

Monica sa...

SV: Ja klart d e typisk! Men hakje du tilgang til nett der du blir da trur du? Off.. tenk at du skal flytte fredag:/ fare ifrå meg og Volda.. Hmm.. ana en liten misunnelse i den setninga der ja:P kjenne meg ganske klar for å svikte bygda her eg og, gler meg til vi skal gjere d og lage hi i en større bustad. Gler meg til å sjå deg igjen kl 14 imorga. Kos;)

Margareth sa...

Gratulerer og lykke til! Sosialt arbeid er gøy!!

Kaia sa...

Gratulerer så mye.
Det er nok deilig å være ferdig tenker jeg.
Lykke til videre.
Klem fra Kaia